Vem vet inte du, vem vet inte jag, vet vet ingenting nu vem vet inget idag..

..Spelar de på radio just nu vilket är anledningen till att det blev min rubrik. Sitter nämligen på jobbet, gör det sista nattpasset av tre och har fruktansvärt tråkigt. Jag önskar att tiden kunde gå lite fortare; klockan är tio över tre och det enda jag har gjort inatt är att koppla på och av ett par dropp, avslutat ett dropp och spolat igenom en CVK och gett en patient lite smärtlindring. Det händer helt enkelt inte så mycket och jag har fruktansvärt tråkigt.

Egentligen var det tänkt att jag skulle skriva om min och mina vänners Teneriffaresa för en tid sedan men min dator bråkar bara med mig så jag får inte in mina bilder och jag har inte haft varken tid eller ork att börja bråka med detta.

Iallafall, som det framgick lite tidigare så har jag börjat jobba nu. Jag har bara gjort fyra arbetspass än så länge men jag trivs galet bra och det börjar gå in lite att jag faktiskt är färdig sjuksköterska nu. Det känns väldigt bra, om än lite overkligt.

Känner att inlägget här blir lite hoppigt men det är sent och jag är trött och har tankarna både högt och lågt. Ser fram emot ett par dagars ledighet nu efter dessa nattpass. Det har dock gått oväntat bra att jobba tre nätter i rad trots att jag aldrig gjort det förr. Det enda som är är att man blir lite småseg vid fem- halvsextiden, men det är ju faktiskt ganska befogat. Första natten var jag lite trött men både igår och idag har det gått helt okej.

Känner att jag mest bara skriver för att få tiden att gå nu; som sagt väldigt lugnt här och något måste man ju göra för att hålla sig vaken och få tiden att gå. Nästa punkt på vad som ska göras är faktiskt att ta morgonfika klockan halv sex.. Ticktack..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0