I wanna lay like this forever, until the sky falls down on me.. ^^

Mina tankar och min tillvaro är helt och hållet ockuperade av den kommande flytten och praktiken jag är mitt uppe i; jag är precis klar med första veckan av fyra på onkologikliniken; avdelning 80. Det är en avdelning som fokuserar främst på cancer och tumörsjukdomar, och jag trivs hur bra som helst. Det är trevlig personal, de är duktiga på att lära ut och att vårda cancerpatienter är väldigt givande. Dock så är det väldigt stressigt; det är hur många betygskriterier och mål som helst som ska uppnås på kort tid, samtidigt som man också ska hinna förbereda sig för seminarium och inlämningar. Man har helt enkelt inte mycket till fritid när man har praktik. På onsdag har jag min halvtidsbedömning (!!!) och jag håller alla tummar och tår för att det går bra. 

Angående flytten så är det idag exakt två veckor (!) kvar tills vi får nycklarna till lägenheten. I vanliga fall brukar två veckor gå väldigt fort men just nu känns det som att det är en hel evighet kvar. Som vi längtar! I nuläget så är mitt hem ockuperat av flyttkartonger. Jag har småbörjat packningen lite då jag kommer att ha praktik under veckan vi ska flytta och jag inte vet hur mycket tid och ork jag kommer ha till att packa lådor under den tiden. 

Vad händer annars då? Nästa vecka fyller jag år och det känns väl lite lagom pepp, men jag ska iallafall praktisera hela veckan så jag slipper bekymra mig om det. Att fylla 23 känns väl inte direkt som det roligaste momentet i mitt liv, men det kommer nog att bli ett awesome år. ^^ Annars vet jag inte vad jag ska skriva mer. Nu sitter jag och beklagar mig över det halvtomma kylskåpet, och har, i brist på annat, ätit två bananer och en halv rågbrödbit till frukost. Klockan 13 ska jag vara på praktiken och innan det har jag planerat att gå förbi ICA och köpa nåt jag kan äta där sen ikväll. ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0