Oh my God, oh my God, it's a wonderful surprise, I'm in love I'm in love..

Okej nu var det fruktansvärt länge sedan jag skrev, jag ber om ursäkt för det. Jag har varit helt och hållet ockuperad med flytten och praktiken och har knappt haft datorn påslagen sedan vi flyttade in. Nu är vi iallafall på plats och trivs hur bra som helst, lägenheten är amazing och alla lådor är mer eller mindre uppackade. Jag tror att det är två lådor kvar som måste packas upp men det är inte direkt någon brådska. Det börjar mer och mer likna ett hem för var dag som går och när vi fått upp lite gardiner och dylikt tror jag att det kommer bli hur bra som helst! ^^

Annars är jag klar med min praktik på onkologavdelningen och är nu placerad på avdelning 93, som är en låst intensivpsykiatrisk avdelning. Patienterna där är alltså omhändertagna enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård och har inte rätt att lämna avdelningen. Det är en fruktansvärt spännande plats att vara på och jag har aldrig trivts så bra på någon praktikplats som jag gör där. Kanske söka jobb där i framtiden? :) 

I lördags hade vi iallafall inflyttningsfest och det var hur kul som helst, stort tack till alla som dök upp och stort tack för alla inflyttningspresenter! :)  Tänkte sno lite bilder av min vän Sara någon dag när jag orkar, men just nu är jag mest trött och tänkte spana in nya avsnittet av Vampire Diaries. ^^, Anyow, tänkte bara ge er en liten update på vad som händer och sker. See you!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0