You gave me reason to love again, you came and changed the way the story ends..

It's hard for me to say the things
I wanna say sometimes.
There is no one here but you and me
and that broken old street lights.
Lock the doors, we'll leave the world outside..

I never knew I had a dream
until that dream was you
When I look into your eyes
the sky is a different blue
Cross my heart, I wear no disguise
If I tried, you'd make believe
that you believed my lies.

You pick me up when I fall down
You ring the bell before they count me out
If I was drowning you would part the sea
and risk your own life to rescue me..

Thank you for loving me
for being my eyes when I could not see
for parting my lips when I couldn't breathe
Thank you for loving me
When I couldn't fly you gave me wings..
You parted my lips
when I couldn't breathe.
Thank you for loving me.Inatt är jag din, inatt är du min, och ingen ska få ta natten ifrån oss... ^^

Jag känner att jag är lite dålig på att skriva nu för tiden, men det finns helt enkelt inte så mycket att berätta. De senaste veckorna har jag varit i skolan minst åtta timmar om dagen alla vardagar och sedan jobbat under helgerna. Någonstans där emellan har jag försökt att passa på att ta det lite lugnt och ägna lite tid åt Silverpojken. Mycket annat skulle jag inte påstå att det hinns med.

De senaste dagarna har jag dock varit ledig; jag var i skolan i början av veckan, jobbade i torsdags och i fredags och var sedan ledig i lördags och söndags. I fredags kväll hängde jag med mina fina vänner hemma hos Catti. Vi drack lite vin och pratade om allt och inget. Resterande delen av helgen har jag ägnat åt att hänga med Silverpojken. Vi har bland annat varit ute och promenerat, fikat och hängt i parken, och häromdagen tonade jag även hans hår! :) Vi har helt enkelt haft det hur mysigt som helst! ^^, Tänkte även passa på att visa lite bilder som har blivit tagna de senaste dagarna. ^^'Cause every moment we share together is even better than the moment before..

Idag fyller Silverpojken år och därför tänkte jag tillägna ett helt inlägg till honom. Hade jag haft någon fin bild på honom hade jag lagt upp den här, men han gillar inte kameror så jag får inte ta någon bild. Inte vill jag sno någon av de bilderna han har lagt upp på facebook heller, då det bara är bilder där han spelar gitarr och typ headbangar eller något dylikt så det enda man ser är en gitarr och en massa hår. ^^,

Hur som helst, det här inlägget skulle inte gå ut på att dissa varken hans kameraskygghet eller hans headbangande, även om jag egentligen inte kan se poängen med något av det! :D Poängen var att jag skulle berätta för världen (närmare bestämt de ca 25 personerna som läser min blogg) att han är en helt fantastisk människa. Han är snäll och han är söt och han kan göra mig glad på ett sätt som ingen annan någonsin har lyckats med. Han lyser upp mina mörka stunder bara genom att existera och får jag ett sött sms eller några snälla ord så kan det räcka för att göra mig fånigt glad hela dagen. 

Tänk om jag hade vetat allt det den lördagkvällen i oktober då jag hittade den söta lilla pojken sittande alldeles ensam på en bänk på bill&bob. Att han ett antal månader senare skulle vara en av de viktigaste personerna i min tillvaro. Att han skulle vara den som gjorde mig extra lycklig och som jag vill vakna upp bredvid varje morgon. 

Anyhow, Magnus. (Ja, he has a name, believe it or not! ^^,). Jag hoppas att du får en jättefin födelsedag, även fast du spenderar den på jobbet. Jag hoppas även att du tycker om dina presenter, även fast det är sånt jag tycker att du ska ha och inte sådant du själv önskat dig (haha..). Jag hoppas även att du förlåter mig för att jag inte har bakat någon tårta, det kändes lite overkill när du ändå inte kommer hit förrän mitt i natten när jag ligger och sover. :D
Also
, du är amazing. Puss på dig. 


'Cause these words are my diary screaming out loud..

Jahaja, det känns som att all tid går åt till skolan och diverse annat lite halvtråkigt these days så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Från och med nu så kommer jag att vara i skolan ungefär åtta timmar om dagen fem dagar i veckan och dessutom jobba mer eller mindre varje helg, så min tillvaro kommer ju att se lite lagom munter ut den kommande tiden. 

Idag träffades jag och Ida-Lisa iallafall i skolan tidigt på morgonen och började pyssla med C-uppsatsen. Efter en stund började resten av tjejerna ansluta sig till oss och efter nån timme så var alla där. Himla mysigt att vara samlade igen; förra veckan var det bara fyra av oss som var där.
Jag och Ida-Lisa satt kvar i skolan och höll på med C-uppsatsen till 18-tiden någon gång, och efter det kom Kelly och Catti tillbaka till skolan och tog med oss till Cornetto bar där vi satt och fikade i flera timmar. Hur mysigt som helst! :) När jag sen kom hem visade det sig även att min underbart snälla pojkvän hade diskat! ♥ Helt klart en fantastiskt bra dag! :)

På tal om något helt annat så tycker jag by the way att det kan vara lite läskigt ibland när en låttext säger något som stämmer in bra på någonting som hänt, eller säger någonting som i allmänhet passar in på en situation som har uppstått. Jag relaterar nästan alltid musik till människor och händelser i min vardag, på både gott och ont, och varje gång jag sen hör den låten så förs mina tankar till den personen jag tidigare har associerat den till. En sådan låt som för mig symboliserar en person och en situation är The Fray - How to save a life. Den låter stämmer in på en av mina bästa vänner. En vän som har gått lite vilse i världen. Jag har skrivit texten här flera gånger tidigare och nu kommer jag att göra det igen. Har ni inte hört den / läst den förr så gör det. Det är en fin text, även om den är lite ledsam. Och till min vän, som mycket väl vem det är; jag saknar dig.

Step one you say: "we need to talk",
He walks, you say: "sit down, it's just a talk".
He smiles politely back at you,
you stare politely right on through some sort of window to your right,
as he goes left and you stay right between the lines of fear and blame.
You begin to wonder why you came.

Let him know that you know best,
'cause after all you do know best.
Try to slip past his defense,
without granting innocence.
Lay down a list of what is wrong;
The things you've told him all along.
And pray to God he hears you,
and pray to God he hears you.

As he begins to raise his voice,
you lower yours and grant him one last choice;
drive until you lose the road or
break with the ones you've followed.

He will do one of two things;
he will admit to everything,
or he'll say he's just not the same,
and you'll begin to wonder why you came.

Where did I go wrong? 
I lost a friend somewhere along 
in the bitterness and I would have stayed up
with you all night, had I known
how to save a life. And if you have a minute why don't we go talk about it somewhere only we know..

Efter en hur bra helg som helst så sitter jag nu i skolan tillsammans med Ida-Lisa och knåpar med C-uppsatsen. Vi har letat upp ett antal citat ur studierna vi tidigare har analyserat, som vi har tänkt att vi ska använda för att förstärka vårt resultat. Anyhow, nog om det. ^^,

Valborg spenderade jag tillsammans med Silverpojken. Det var tänkt att vi skulle träffa hans vänner men de hade blivit sjuka, vilket ledde till lite ändrade planer. Istället gick vi ut och åt på en grekisk restaurang, och det var hur gott och mysigt som helst. Vi åt någon form av grillspett med tsatsiki och diverse tillbehör, och till det så drack vi ett varsitt glas rött vin. Vi satt kvar där i åtminstone ett par timmar och hade det allmänt mysigt, och efter det gick vi hem till mig och drack någon cider innan vi till slut gick och la oss. Som Silverpojken så himla fint uttryckte det dagen efter (haha); "Det var ju relativt trevligt igår". :D

Tisdagen spenderade vi utomhus; först promenerade vi till Vasaparken och satt där på en bänk i ett par timmar. Det var sjukt fint väder och riktigt skönt att sitta där, vilket ledde till att jag blev på picknickhumör. Vi gick därför hem till mig och hämtade en stor filt, lite bestick och några plastmuggar för att sedan gå vidare till Ica för att köpa lite sallad och diverse andra saker som är goda att äta utomhus. Vi slog oss ner på gräset i parken och efter en kort stund kom mina vänner Sara och Ida-Lisa och anslöt sig till oss. Hur bra, trevlig och mysig dag som helst! :)

[Jag skrev inte alls färdigt det här inlägget runt tiotiden imorse då jag påbörjade det, klockan är nu strax efter 18 och jag har just kommit hem och lyckats få i mig lite mat. Något annat jag har lyckats med idag är att bränna mig lite i solen och jag vet inte alls vad det beror på. Jag bränner mig aldrig i vanliga fall; jag har aldrig tidigare blivit ens nästan lite rödskiftande trots att jag aldrig har använt solskydd och brukar spendera hela dagarna i solen när det finns möjlighet. Jag vet inte riktigt vad det kan bero på men jag gissar att det är för att solen inte varit framme tidigare så huden inte har fått chansen att vänja sig. Kan det stämma tro? ^^,]

RSS 2.0