Jag är lapp och jag har mina renar, jag har trolltrummans rytm i mitt blod..

Nu har jag sagt hejdå till Silverpojken och det känns väl lite sådär skulle man kunna säga. Eftersom jag och mina vänner Sara, Ida-Lisa och Catti ska bege oss ut på äventyr till själva norraste Norrland så kommer vi inte kunna ses på ett tag. Det gör lite ont i själen när jag tänker på hur mycket jag kommer sakna honom, fast samtidigt så vet jag att det är bra både för personerna ifråga och för förhållandet i sig att sakna lite. Saknad är bra, i en viss mängd.

Annars ser jag fruktansvärt mycket fram emot att spendera några dagar i Norrland. Runt 90 mils bilresa känns väl däremot inte lika lockande, men jag får köpa åksjuketabletter och bita ihop. Det kommer hur som helst att vara awesome. Jag kanheller  inte tänka mig några som jag hellre skulle spendera en heldag i en bil med än dessa kvinnor, så det kommer nog bli hur bra som helst. ^^, Vi har även en bilplaylist som vi alla har lagt till låtar i och jag har vart duktig och försökt att välja låtar som mina vänner finner uthärdiga; ingenting där det skriks onödigt mycket och ingenting som går dem på nerverna. (Bortsett från ett par oundvikliga undantag..:D) 

Nu ska jag ägna resten av dagen åt att försöka plugga ifatt det jag har missat i skolan efter att  ha varit sjuk en hel vecka. Kan ju bli lagom roligt. Ska även försöka göra färdigt det som var min uppgift att göra till vårt grupparbete. Kan ju bli kul..?

Kommentarer
Postat av: Ida-Lisa

Vad glad jag blir att du tycker det ska bli kul att åka upp till mina hemtrakter! :D (Btw, kul att du har en annons från mdh på din blogg nu! ^^)

2012-03-12 @ 16:31:19
URL: http://idalisapersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0