Letar efter nåt att säga som kan ändra allt, nåt mer än det jag redan sagt..

Jag har haft en superbra helg och Saras pandafest i fredags blev jättelyckad. Det var hur roligt som helst även fast det slutade med att jag blev sjukt trött (trots att jag knappt hade druckit något). På lördagen åkte jag och Silverpojken till Örebro för att en av hans kompisar fyllde år. Det var en minst sagt spännande kväll som jag inte riktigt vet vad jag ska säga om, så jag förblir tyst. Det var trevligt iallafall. På söndagen var det tänkt att jag skulle plugga men det gick ju lite sådär, och i måndags och idag har jag jobbat.

Ikväll och imorgon ska jag ägna all min lediga tid åt att plugga, förutom någon timme under förmiddagen imorgon då jag ska på informationsmöte angående upproret "Sjuksköterskor - våga vägra under 24 000 kronor i ingångslön". Det kan nog helt klart bli intressant och jag tror att det är mycket givande, även fast jag egentligen borde plugga till tentan på torsdag.

Helgen som kommer blir nog relativt lugn, tydligen ska vi tentafesta på fredag men förutom det så blir det lugnt och fridfullt. Kanske ska jag börja plugga till tentan jag har den 13 april (på grund av att jag lyckades missa att anmäla mig till den förra gången den gick.. Fail..) 

Hur ser den kommande tiden ut då? Well. På måndag har vi introduktion till kursen Examensarbete, så det är dags att börja skriva C-uppsats, vilket innebär att jag kommer spendera obeskrivligt mycket tid tillsammans med Ida-Lisa. Förutom att hänga med henne ska jag även försöka klämma in så många pass som möjligt på IVA och när tillfälle ges försöka umgås med min pojkvän. Under påsken ska jag även släpa med honom till Fagersta. 

Roligare än så ser inte mitt liv ut just nu så jag vet inte hur mycket jag kommer att skriva här. Det visar sig. Jag tänkte iallafall lägga upp en bild på mig och Sara från pandapartyt, och sen tänkte jag återgå till att panika lite inför tentan. På återseende! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0