..och jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå..

Nu börjar jag tröttna på att jag ständigt ska vara den som ska försöka ta kontakt med vissa i min omgivning. Personerna ifråga gör inte det på grund av att de antingen mår dåligt eller har väldigt fullt upp, men guess what, alla mår dåligt och alla har fullt upp. Sånt där är bara tomma ursäkter och jag börjar tröttna på dem. Jag har bättre och mer kontakt med min vän Helena som bor i England än vad jag har med vissa familjemedlemmar och vissa nära vänner, och det är bra mycket svårare att ha god kontakt med någon som bor i ett annat land än någon som bor i närheten. Huvudsaken är att man tar sig tid att upprätthålla sin vänskap, gör man inte det så försvinner den.

Jag gjorde ett litet experiment här för ett tag sedan, jag tänkte att jag skulle prova att inte höra av mig till ett par personer i min nära närhet, för att se hur lång tid det tar innan de själva hör av sig. Jag undrade hur lång tid det kunde tänkas ta innan de inser att vi knappt känner varandra längre och att de inte direkt har någon aning om vad som händer och sker i mitt liv nu för tiden, och tvärt om. Det experimentet påbörjade jag direkt efter nyår och jag har inte hört ett ljud sedan dess. Det är första mars idag.

Det kan tänkas vara en skum sak att göra, men efter att ha tjatat åtskilliga gånger på dem så kändes det inte längre värt det. Jag har även pratat med dem om att jag upplever detta som ett problem men de tycks inte ta åt sig alls. What's up with that? Enough is enough.

Ursäkta det bittra inlägget men idag kändes som en bra dag att ta ur sig vissa aggressioner. 
De flesta av mina vänner är dock awesome och jag borde inte klaga
men jag förstår inte hur vissa tänker när de beter sig sådär. 

Btw, C, detta inlägg berör inte dig på något sätt så don't worry. ^^,

Also, Grattis på födelsedagen till min syster Angelika som blir uråldrig idag! :DKommentarer
Postat av: systern

GRRR!!! Tack då...!!! hahhaa... säger man uråldrig?????

2012-03-03 @ 13:25:29
Postat av: Emma

Oj nu hittade jag en Blogg att följa, tack Marie :D tänkte bara flika in att vänner som inte hör av sig är jobbigt, får en verkligen att börja tänka efter om dom verkligen är vänner. Låter som du behöver rensa upp lite. Gjorde jag efter jul och allt känns lättare nu efter ett tag, släppa och gå vidare :) ha det bra!

2012-03-23 @ 14:22:44
URL: http://emsforpresident.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0