Try as I may, I could never explain, what I hear when you don't say a thing...

Återigen lång tid mellan inläggen men det finns inte så mycket att skriva om när man bara jobbar hela tiden. I söndags var jag dock ledig så i lördags efter jobbet tog jag tillfället i akt och åkte med min sötnos till Hallsta och hängde där. Vi lyssnade på massa musik, drack rött vin och kikade på film. Himla mysigt!  

Imorgon är jag ledig och ikväll har jag inga planer på att göra någonting över huvud taget. Jag är så fruktansvärt trött så jag finner knappt ord för det, så jag tänker bara ta det lugnt tills Silverpojken kommer hem. Han kommer dock hem hur sent som helst men då vi knappt ses någonting de dagarna han jobbar eftermiddag och jag jobbar dag så är det lika bra att passa på att umgås när man har chansen. Ingen av oss ska ju upp tidigt imorgon i vilket fall som helst! ^^ 

,


Took my hands, touched my heart,
h
eld me close, you were always there by my side,
night and day, t
hrough it all, baby come what may
Swept away on a wave of emotion
Oh we are caught in the eye of the storm
And whenever you smile I can hardly believe that you're mine..

This love is unbreakable
It's unmistakable
And each time I look in your eyes, I know why
This love is untouchable
A feeling my heart just can't deny
Each time I look in your eyes,
oh baby, 
I know why this love is unbreakable..

Share the laughter, share the tears
We both know we'll go on from here
'Cause together, we are strong
In my arms, that's where you belong
I've been touched by the hands of an angel
I've been blessed by the power of love
And whenever you smile, I can hardly believe that you're mine

This love is unbreakable
It's unmistakable
Each time I look in your eyes I know why
This love is untouchable
A feeling my heart just can't deny
Each time you whisper my name, oh baby, I know why
This love is unbreakable through fire and flame..

Så kom hit, kom hit, och slunga mig rätt in i smeten, jag faller med flit!

Man blir helt vilse och har inte alls någon större koll på vilken dag det är när man är ledig slumpmässigt utvalda dagar under veckan. Jag har jobbat lördagen och söndagen, varit ledig på måndagen, jobbat tisdagen och onsdagen, varit ledig igår, jobbar idag och imorn och är ledig på söndag. Det är ganska skönt att vara ledig emellanåt och desto skönare när man bara jobbar fyra dagar i veckan. Dock så jobbade jag ju sex dagar förra veckan så det är ju på både gott och ont.

Snart har tre av mina åtta arbetsveckor gått och det känns som att tiden bara rinner iväg. Den 3:e september börjar höstterminen och då kör jag igång med min sjätte och sista termin på sjuksköterskeutbildningen. Innan dess så ska jag dock vara ledig i två veckor, och min sötnos har lyckats flytta fram sin semester en vecka, vilket betyder att vi kommer att vara lediga en vecka tillsammans, woho! Hur glad blir man inte av det då!? :D Vad vi ska göra vet vi dock inte än, men vi har ju lite tid på oss att fundera ut något. Jag vill iallafall åka någonstans, inom eller utanför Sveriges gränser spelar ingen roll; så länge vi inte sitter hemma och häckar hela veckan! I'm so happy! 

Imorgon slutar jag jobbet klockan 14.30 och efter det ska jag åka med Silverpojken och spendera resten  av helgen i Hallsta. Jag är så fruktansvärt trött på min lägenhet nu så jag inte vill vara här mer än vad jag måste, och Hallsta är (hate to admit it) ganska gemytligt! :) 

Idag fyller även min mormor år; 68 år närmare bestämt.
Så Grattis på födelsedagen världens bästa mummo!  


Om än världen skulle gå under imorgon, så skulle jag idag plantera mitt äppelträd..

Sitter och äter en lite halvsen frukost och gör mig iordning inför kvällens arbetspass på IVA. Egentligen ska jag luncha med mina vänner i sjukhuscaféterian klockan 12 men just nu känner jag mig inte direkt på topp så vi får se hur jag gör. 

Igår inleddes dagen med mysfrukost på Waynes med mina fina vänner Sara och Ida-Lisa. Efter det gick vi och tog oss en fika på Systrarna Ericssons café, vilket också var himla mysigt. Lyckades få tag på någon form av jordgubbspaj med både vaniljsås och choklad inuti? Hur gott som helst! :D När jag kom hem städade jag lite och sen när Silverpojken kom hem så lagade vi mat och kikade lite på tv. På kvällen skulle vi gå och träffa Silverpojkens kusin m.fl på Pitchers, men uteserveringen på Pitchers var inte öppen så till slut hamnade vi på World of Beer. Det var ganska mysigt där och jag tycker det var himla trevligt att träffa Silverpojkens vänner. Jag har inte träffat så många av dem tidigare så det var ju onekligen på tiden. Vi har ju faktiskt snart varit officiellt tillsammans i sju månader, och han har träffat mina vänner hur många gånger som helst. Känns ju enbart konstigt att jag knappt har träffat hans.. ^^

För övrigt sitter jag och hetsletar efter lägenheter. Som jag tidigare skrivit så är jag fruktansvärt trött på att bo här, det är inte alls särskilt kul längre. Dock är det lättare sagt än gjort, tydligen vill alla i Västerås bo just där jag vill bo. Eftersom jag inte har något körkort vill jag gärna bo i närheten av sjukhuset (där jag planerar att jobba när jag är färdigutbildad), men på varje lägenhet vi intresseanmäler oss på så finns det redan runt 200 anmälda. Kul liksom. Jag hoppas vi får tag på nåt snart. ^^

Du har blues i dina lår, du har visor i ditt hår och poesi i dina sår..

Nu var det länge sedan jag skrev igen, jag tycks vara lite halvkass på det nu för tiden. Det jag har gjort är iallafall mer eller mindre samma sak som jag hade gjort sist jag skrev; jobbat och försökt umgås med mina nära och kära. Under helgen som var har jag dessutom varit på Power Meet med mina vänner och min pojkvän, och hunnit med att träffa på både mina föräldrar och min kära bror. Under torsdagen åkte vi med pappa i hans raggarbil (som han till allas förtjusning har målat mattsvart istället för smurfblå!) och både under torsdagen och fredagen träffade jag på ett flertal vänner jag inte sett på ett tag. Trevligt! 

Jag har dessutom snott lite bilder från min kära vän Ida-Lisa som jag tänkte passa på att visa här nedanför. Vid lämpligt tillfälle (när jag orkarska jag även sno lite bilder från min mor som hon tog på mig och mina vänner i torsdags kväll när vi var ute och åkte med dem. :)


RSS 2.0