Well, I hope that someone is gonna call and tell me this night is over..

Någon har kommenterat och frågat om alla texter jag skriver här i bloggen, om de betyder något särskilt eller om jag bara tycker om dem. Svaret på den frågan är faktiskt lite olika beroende på vilken text det är. Vissa texter (ofta de som jag använder som rubriker till inläggen) tycker jag bara är himla fina eller bra rader, medan vissa andra speglar någonting jag tycker, tänker eller känner. Vissa återkommande texter symboliserar för min egen del en händelse i mitt liv, som jag just när jag lägger ut texten, tänker på. Det är för att jag känner att jag vill skriva av mig om händelsen men inte vill skriva ut den i ord. Skriver man lite kryptiskt i text så vet ingen egentligen vad det handlar om, förutom de som redan vet, för de förstår. 

Senaste texten jag la ut är riktad till en av mina bästa vänner som mår fruktansvärt dåligt och sedan en tid tillbaka är fast i ett missbruk, och jag känner mig lite hjälplös på grund av att jag inte kan göra någonting för att hjälpa honom. Det är ett exempel på ett återkommande ämne som brukar få många texter tillägnat sig, men det finns även fler sådana som jag inte tänker rada upp här. ^^, 

Hur som helst så tycker jag att en fin text är ett bättre sätt att uttrycka sig än att rabbla upp hela sitt personal life på internet. Man vet ju aldrig vem eller vad som läser, och om jag mot förmodan sitter och deppar framför datorn så vill jag väl inte att hela världen ska veta det anyway? 

(Kan ju även tillägga att jag inte sitter här och snyftar varje gång det kommer en halvdyster text, haha. Mycket av musiken jag gillar är ganska deppig/arg/dyster och därmed kan jag lägga upp det utan att själv sitta och må dåligt. Jag är huvudsakligen mycket glad av mig! ^^)

Kommentarer
Postat av: Linda

Haha!! klart vi vet att du inte sitter och deppar framför datorn!:) även fast du låter lite bitter i vissa inlägg så lyser din härliga personlighet fram nästan hela tiden! kram

2012-01-30 @ 22:51:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0