I got the you know what, I stick it you know where, you know why, you don't care..

Idag har jag lyssnat på Marilyn Manson hela förmiddagen. Awesome. Jag är fortfarande bitter över att han inte annonserat att han tänker göra någon annan spelning i Sverige förutom på Sweden rock eller metaltown eller wherever det nu är han tänker åka. Orka åka dit av alla efterblivna ställen att spela på? Han lär ju förlora på det för jag och Sara lär ju inte vara de enda av de som vill se honom som inte vill åka till de festivalerna? Idiotgrejer.

Nåväl. Enough with the bitterness. Idag kommer den där söta karln hit för att umgås med mig. Awesome. I've missed him. Innan det tänkte jag att jag ska skriva lite till på min hemtenta och sen gå ner och hämta upp min tvätt som jag var och stoppade i tvättmaskinen tidigare idag.

Inatt har jag inte sovit allt för många timmar då jag har haft huvudet fullt av massa annat. Gårdagen var ingen bra dag men jag har på känn att den här dagen kommer att bli bättre. Igår pratade jag btw med hantverkaren som har varit i min lägenhet för att fixa mitt kylskåp. Han kunde inte hitta något som skulle vara fel på det och efter att han hade ändrat läge på det så säger han att det blev tyst. Vi får väl se hur det blir med det; jag är skeptisk. Som jag har ryckt och slitit i det där kylskåpet för att få tyst på det så kommer jag bli lite bitter om han fixar det bara genom att ge det en liten puff?

Bara för att mina inlägg alltid ser så jäkla tråkiga ut och det här inlägget dessutom blev bittrare än vad jag hade tänkt trots att jag försökte låta bli, så tänkte jag passa på att bjuda på två random bilder på mig själv. Dessa bilder har min goda vän Sara har tagit på mig, haha. Visst är de fina? ^^

Kommentarer
Postat av: Sara

Hoppas verkligen att han kommer spela nån annanstans än bara på Metaltown! Hade ju varit awesome om han kom till Sthlm och spelade!

2012-01-07 @ 15:14:11
URL: http://cheaapo.blogg.se/
Postat av: mamma

HAHA du får snögubben att lysa upp!! :D

2012-01-10 @ 01:33:11
Postat av: Marcus

Marilyn Manson till Wweden Rock? Fail? :p

2012-01-12 @ 23:11:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0