Har just läst lite om vågens stjärntecken. Mycket av det låter som jag. Haha.

 
Vågens tecken står för balans, och som våg är du glad, charmerande och vänlig och har en stark känsla för rättvisa. Du är intelligent och klarsynt och tar gärna strid för orättvisor och ojämlikhet, varhelst du stöter på detta. Vågen är även sällskaplig och lätt att ha att göra med. Du anpassar dig bra till olika situationer och känns ofta harmonisk och avslappnad. Du är mycket mån om dina nära och kära.

Den som är född i vågens tecken trivs i glada och festliga sammanhang. Den är en social och utåtriktad natur med god förmåga att knyta kontakter, med alla sorters människor. I relationer och samarbete är vågen diplomatisk och hänsynsfull, rättvis och välmenande. Vågen är även mån om att göra ett gott intryck och tycker inte alls om bråk och stridigheter. Den föredrar balans och harmoni och kämpar för rättvisan, både för sig själv och för andra.

Det finns inte många singlar födda i detta romantiska tecken. Om vågen känner sig ensam dröjer det inte länge förrän tomrymmet är fullt. Tvåsamhet och gemenskap är mycket viktigt för den samarbetsvilliga, milda och mjuka vågen. Även smidighet och anpassningsförmåga finns i stora mått. Vågen är lättsam, humoristisk och underhållande, och har inga svårigheter med att linda andra runt sitt finger. En flexibel natur med glimten i ögat!

Utmärkande för personer födda i detta tecken är deras känsla för rättvisa och harmoni. De har ett stort behov av kommunikation och ofta intar de medlande, diplomatiska och sociala positioner då de eftersträvar balans; inte bara för sig själva utan också för alla andra. De avskyr all osämja och gräl. Vågen är angelägen om att det ska väga jämnt i vågskålarna; inget får bli fel eller orättvist för någon. Vågen kan dock ha svårt för att fatta beslut och är mycket angelägen om att inte trampa andra på tårna.

Vågen brinner för etiken och dennes känsla för rättvisa är mycket stark, och hans eller hennes principer kan försvaras med alla vapen. Vågen tvekar inte ett ögonblick att riskera allt för vad han tycker är rätt, håller sällan inne med sina åsikter om denne uppfattar ämnet väsentligt, och verkar aldrig slås ner eller förlora sin kraft. Trots detta behåller vågen alltid ett lugn och brusar sällan upp.

Kommentarer
Postat av: Kim

OK det där hade nästan kunnat vara en beskrivning av dig med din diplomati och dina rädda världen grejjer. OCH ditt LUGN!

2012-01-02 @ 21:23:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0