Cause we all just wanna be big rockstars living in hilltop houses driving 15 cars..

Jag vill flytta. Jag vill bo kvar i Västerås men jag vill flytta till en större lägenhet. All ära åt mina 23 jättemysiga kvadratmeter och mitt jättegröna golv, men jag vill gärna ha lite större utrymme. Två år på denna lilla yta börjar gå mig på nerverna. Det är bara ett år kvar nu men det börjar bli lite tröttsamt och jag har svårt att se hur jag ska orka med ett år till.

Jag tycker att det skulle vara himla trevligt att ha en soffa så att man kan sitta och umgås ordentligt, istället för att behöva bunkra ihop sig i min säng eller på golvet. Det skulle även vara mysigt med ett ordentligt kök så man kan baka och laga mat så som man vill utan att behöva bekymra sig över att man inte får plats. Även ett ordentligt köksbord vore trevligt, så att man slipper äta på golvet eller i sängen, och det vore himla praktiskt att ha både en diskmaskin och en tvättmaskin.

Diskmaskin och tvättmaskin är helt klart sådana saker som jag kommer att investera i när jag väl bor lite större och har kommit iordning med mitt liv. Just nu är det katastrof med tvättstugan där jag bor. I början av november satte de upp en lapp att tvättstugan kommer att vara ur funktion i två veckor framöver på grund av renovering. När jag var där i ett par dagar nu i slutet av december så var den fortfarande ur funktion. Kul liksom. Det värsta som finns är ju att behöva bunkra ihop sina smutsiga kläder och till slut knappt ha något bra att ha på sig medan man väntar på att eventuellt få en tvättid snart. Usch.

Jag skriver egentligen det här för att undvika hemtentaskrivandet. Haha. Kanske inte var så himla sugen på att plugga ändå nu när jag tänker efter.

Kommentarer
Postat av: Sara

Åh, vill också flytta! Håller på att kolla efter en massa lägenheter men alla hyror är så höga nu när man fortfarande har studiebidrag :(

2012-01-02 @ 15:35:44
URL: http://cheaapo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0