...and I will always imagine you, shining like the sun..

Jag har just hittat den mest hjärtskärande dikten någonsin, som jag skrev sensommaren/hösten 2009 då mitt liv tog en plötslig och oväntad vändning och jag levde i totalt mörker. Jag bara allmänt rotade bland gamla grejer och hittade den, och mitt humör gick på en kort sekund från att vara obeskrivligt bra till att bli obeskrivligt dåligt. Många dåliga minnen. Jag tänker inte alls gå in på vad som egentligen hände då; de som vet vet vad jag pratar om och de som inte vet behöver inte veta. Låt oss bara säga att det hände en sak som förändrade hela min tillvaro som sen aldrig blev sig lik igen.

Hur som helst. För att vara lite muntrare så har jag haft en supermysig dag på stan med min vän Linda. Suttit och fikat i fyra timmar vilket var himla trevligt. Mycket catch-up to do. Får se om jag lyckas övertala den där damen att komma till Västerås anytime soon.

Ikväll tänkte jag göra ett nytt försök att skriva på hemtentan. Kom ju inte så himla långt sist så jag tänkte att jag ska försöka igen. Kanske se till att få i mig lite mat först, börjar bli hungrig. ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0