Cause baby I am not scared of this world when you are here...

Lördag eftermiddag och jag sitter här och halvchillar, lyssnar på Keane och dricker ett glas rött medan Silverpojken är och köper sig en förpackning hårfärg. Jag har - nästan lite väl tidigt, fixat mig färdigt inför hans kusins flickväns födelsedagsparty, så jag kände att ett glas vin var på sin plats. Dels har jag inget bättre för mig, dels så har vi massa rödvin och dels så bidrar det till att lite av min nervositet försvinner. Jag blir alltid så himla nervös och jätteblyg när jag ska träffa folk som jag inte riktigt känner  - vilket jag ska göra nu. iih. Nåväl, jag är iallafall mer pepp ikväll än vad jag var sist; då hade jag nämligen jobbat till klockan 21.30 och skulle jobba igen klockan 13.00 dagen efter, så det kändes lite mindre motiverande att hälla i sig alkohol då faktiskt.

Annars då? Well, vi har precis kommit hem från några dagars semester i pappas sommarstuga uppe i Jämland. Det var mysigt, om än lite kyligt. Vi har fiskat, åkt båt, varit i Strömsund, fikat, grillat fisken vi fångat, druckit vin och haft det allmänt mysigt. Tidigare idag ringde de dessutom från bemanningen på sjukhuset och frågade om jag ville jobba nattIVA inatt. Det hade jag gärna gjort om det inte var för att jag redan har partyplaner. Nåväl, de ringer säkert fler gånger. Ringer de första gången - knappt en vecka efter att mitt schema tog slut, så lär de väl höra av sig igen.

För övrigt saknar jag mina vänner. Jag kommer nog minst dö av saknad om/när de flyttar härifrån om jag knappt klarar av en halv sommar utan dem. Hur ska jag då klara ett helt liv liksom? ^^

Oh well. Jag ska fortsätta med mitt vindrickande och förbereda mig för avfärd. Och lyssna på lite mera Keane. ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0