Du har gåshud för du fryser är det här det bästa livet hade att ge?

Idag har jag lagat värsta salladen som jag har tänkt att jag skulle ta med mig som lunch till skolan imorgon. Tre matlådor blev det totalt, plus att jag åt en ganska stor portion av salladen till middag också. Sjukt gott var det, sallad är helt klart underskattat! Egentligen ska vi inte vara i skolan så länge imorgon men det är lika bra att äta när man redan är där. Silverpojken kan få äta av de resterande matlådorna om han vill och känner sig hungrig. Han kommer nämligen hit ikväll. (Yay, I miss him!)

Jag känner att det är lite halvmesigt att sakna någon som man träffade för bara någon dag sedan, men det är ju inte direkt så att vi hinner ses särskilt långa stunder these days. Jag går till skolan runt klockan nio på morgonen och kommer hem runt klockan tre, fyra. Silverpojken har jobbat kväll den här veckan så då går han härifrån runt klockan 13, så han är inte kvar när jag kommer hem. Han kommer sedan hit igen runt midnatt när han har slutat jobba, men då måste jag mer eller mindre gå och lägga mig om jag ska orka upp i tid dagen efter. När jag sedan går till skolan igen nästa dag så ligger han fortfarande kvar i sängen (för det mesta) och därmed hinner vi inte umgås särskilt mycket.

Imorgon ska vi däremot umgås. Morgondagen har haft hur många olika alternativ till planer som helst. Grundtanken var att vi skulle till min syster i Fagersta på party för att sedan gå ut på krogen där. Jag är dock fortfarande halvt sjuk och då känns det inte lägligt att försöka gå hem till någon som har hund. Jag hade tänkt att jag ska ge det ett försök men när jag nu är förkyld samtidigt som allt björkpollen börjat flöda i luften så känns det inte som någon särskilt ultimat idé. Det känns himla synd dock.

En annan tanke var att jag kunde jobba imorgon kväll om jag ändå inte skulle gå på festen, men jag är lite för sjuk för det också. Jag vill ju helst inte hosta och nysa på de stackars sjuka människorna. Tredje alternativet för var att gå på maskeradsittning på kåren tillsammans med mina vänner, men det var inte heller något bra alternativ då jag istället för att jobba imorgon funderar på att jobba på lördag. Att gå och jobba dagen efter ett party känns inte särskilt lyckat, och någon dag under helgen måste jag få in ett arbetspass. På söndag kan jag inte heller göra det då jag ska spendera hela förmiddagen i kyrkan med kören. Det är tydligen någon form av orgelmässa(?) som vi ska sjunga på tillsammans med alla domkyrkans körer.

Nu blev hela texten ovanligt plottrig men slutsatsen av det hela är att jag umgås med silverpojken imorgon. På lördag jobbar jag mellan 13.00 - 21.30 och på söndag möter jag upp min kör i kyrkan klockan nio för att sjunga på orgelhögmässan klockan 11.00. Jag kommer att släpa dit silverpojken och om ni inte har något bättre för er så borde ni också gå dit och kika. Det börjar klockan elva och det kostar ingenting. Varnar dock för präster och diverse andra människor som pratar lite längre än vad öronen orkar lyssna.

För övrigt har jag på Saras uppmaning lyssnat igenom Kents nya album Var inte rädd för mörkret. Personligen tycker jag att det är en av deras bättre skivor bortsett från bland annat Du & Jag döden, och jag lyckades gilla nästan alla låtar som var med på den. Annars brukar det finnas någon låt som jag ogillar starkt eller åtminstone föredrar att inte lyssna på. Idag har jag annars haft någon form av Håkan-mani och totallyssat på Håkan. Jag har fått några sådana infall de senaste dagarna och jag vet inte riktigt varför, men jag tror det beror på att det börjar kännas som vår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0