And I'm still waiting for the rain to fall, to pour real life down on me..

Puh. Jag har sällan varit så trött som jag är nu. Man skulle helt klart kunna säga att jag är mer död än levande. Först jobbade jag ett kvällspass igår och var hemma runt 22.30 ungefär. Då pratade jag med Silverpojken i telefon en liten stund (okej en ganska lång stund..:) innan jag gick och la mig. Under natten vaknade jag minst tio gånger och var sedan lite lagom pigg när väckarklockan ringde klockan 05.30. Sakta men säkert vandrade jag till jobbet en halvtimme senare, för att sedan vara kvar där hela dagen. Efter jobbet tog jag bussen hem, hämtade min dator och vandrade (i spöregnet) till skolan för att skriva lite C-uppsats med Ida-Lisa. Nu är klockan 19.40 och jag har precis fått i mig lite mat och ska snart sätta igång med att söka artiklar. Eller plugga lite till tentan jag har på fredag.

Ja, jag lyckades faktiskt med att glömma att anmäla mig till en salstenta i Patologi, diagnos och behandling inom psykiatri, geriatrik och pediatrik som jag skulle ha skrivit för lite mer än en månad sedan. Man måste vara anmäld till tentan minst tio arbetsdagar innan, vilket både jag och Ida-Lisa av någon okänd anledning lyckades misslyckas med. Ganska underhållande egentligen dock, då vi båda är väldigt ambitiösa och aldrig tidigare har missat någon tenta. Jag trodde faktiskt inte ens att det var möjligt. Nåväl, hur som helst så är jag glad att jag inte var ensam, det hade inte alls känts motiverande att gå och skriva en tenta alldeles själv, plus att nu kan vi plugga lite tillsammans. 

Imorgon ska jag återigen till skolan för att skriva C-uppsats med Ida-Lisa, och hela torsdagen kommer att gå åt till att plugga inför tentan på fredag. Jag känner att det är lite mycket med allt just nu men bara tentan är skriven så lugnar det nog ner sig lite. Jag börjar även komma i fas med introduktionspassen på jobbet så nu slipper jag känna mig stressad över det med. Jag blev ju så lägligt sjuk i nästan två veckor i början av mars så jag hamnade lite efter med introduktionen, men nu har jag snart tagit igen allt jag inte hann göra då.

Jag har för övrigt köpt nya fiskar till mitt akvarium, och har inrett mitt hem med lite krukväxter. Det är så himla mycket hemtrevligare här nu än vad det var innan. (Det får mig dock inte att sluta längta tills den dagen då jag får flytta härifrån..^^,)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0