You have all the tender sweetness of a seasick crocodile, Mr Grinch!

Så, en vän sa till mig idag att jag verkar vara lycklig. Jag är lycklig. That's a good thing, right? Även fast livet tycks ha många motgångar och det mesta tycks strula för de flesta i min omgivning, så håller jag huvudet högt och mår bra. Det är ju ganska bra gjort I have to admit. Världar kan rasa ihop för mindre liksom.

Även fast julen känns långt borta så är det bara ett par dagar kvar. Helt sjukt egentligen, och jag har inte köpt en enda julklapp än. Okej, lie, jag har faktiskt köpt en, till min vän Sofia, som hon egentligen skulle ha fått idag men som jag klantigt nog glömde. Förlåt Sofia, du får den i januari eller på seminariet den 28:e om du kommer då! :)

Egentligen har jag inte så mycket mer att skriva nu. Jag tänkte bara belysa att jag trots att min blogg kanske framstår som lite halvdeppig ibland så är jag himla lycklig. Jag har många fantastiska människor i mitt liv och jag är glad att jag har dem alla. I would be nothing without you!

All cred till mina vänner Ida-Lisa, Sara, Catti, Sofia och Kelly som förgyller mitt liv dagligen, och för Oscar, Carro och Helena som är fantastiska på avstånd! :) En extra stor skål vill jag även höja för min teammate Ida-Lisa för att vi faktiskt lyckades kamma åt oss ett VG på PMet. Woho! Allt slit lönade sig till slut! :) KIPPIS! (höhö, skål på finska..)

Finns även en till person som har lyckats sprida himla massa glädje i min tillvaro lately, men honom tänker jag inte nämna vid namn och om han mot förmodan läser detta så hoppas jag att han vet vem han är! ^^ Anyway. Julfeelings till er alla! :D


Where are you christmas?
Why can't I find you?
Why have you gone away?
Where is the laughter
you used to bring me?
Why can't I hear music play?

Fahoo fores, dahoo dores,
welcome christmas, come this way!
Fahoo fores, dahoo dores,
welcome christmas, christmas day!
Welcome, welcome faaho ramus,
Welcome, welcome dahoo damus!
Christmas day is in our grasp,
So long as we have hands to clasp!Kommentarer
Postat av: Helena

Du är bäst! Ingen protest! ;D

2011-12-21 @ 23:26:44
URL: http://www.helenaedvardsson.blogspot.com
Postat av: Michelle

Haha kul!

2011-12-23 @ 22:48:40
URL: http://miiichellejohansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0