Hej mitt vinterland, nu är jag här, nu lyser frosten mot min kind, ty kall är kvällen...

Jag har haft lite fullt upp med det ena och det andra, plus att jag har haft någon släng av förkylning med så jag har inte riktigt haft tid och ork att skriva. Jag lever iallafall, så ni slipper fundera över det.

Idag har min moster opererats så jag håller alla tummar och tår för att det har gått bra. På onsdag ska även min mormor genomgå en operation och jag håller alla fingrar för att det går bra det med, så att alla mår bra till jul. Det är tråkigt det här, med sjukdom och elände. Vi får hoppas att båda är friska och krya snart. Jobbigt när ens nära ska behöva må dåligt, särskilt såhär i juletider!
Styrkekramar till er!

Annars så har jag egentligen fullt upp med både skola och julklappstankar, och någonstans här mitt i allt ska jag försöka att hinna med att packa inför min Fagersta-resa. Jag ska intressant nog vara där i flera veckor. Kan ju bli spännande, maybe? Dock så går mitt julklappsinköp inte alls så bra som jag har tänkt mig; jag har faktiskt inte köpt en enda julklapp än. Jag får göra det typ, på onsdag när jag ska ut på Erikslund with my friends, och möjligtvis någon på torsdag då jag är ledig hela dagen. På torsdag kväll ska jag dessutom bli bjuden på middag av min fina fina vän btw. I've missed you!

Tidigt på fredag morgon kommer min kära mor och hämtar mig och min gigantiska packning. Jag har seriöst den största packningen någonsin tack vare att våra tvättstugor här är under ombyggnad. Detta innebär att jag inte har haft möjligheten att tvätta på flera veckor, vilket alltså innebär att jag kommer att släpa med mig all tvätt till Fagersta. Kul. Nu vet jag dock inte riktigt vad mer jag ska skriva. Jag har halvrensat mina garderober alldeles nyss och nu funderar jag på att tröstäta lite mandariner. Tänkte avsluta inlägget med en fin julsång.


Låt mig få tända ett ljus,
tända det bara för dig.
Färga din värld röd och klar,
se hur du glittrar till svar.
Ute går natten till ro,
bygger en gnistrande bro,
fram till vårt festglada hus,
där jag vill tända ett ljus.
Ett ljus för bara dig och mig..Låt mig få tända ett ljus,
värma dig om du är kall,
nynna en sång som du kan,
se hur du ler litegrann.
Stjärnklara midvinterkväll
bäddar sin snömjuka fäll
intill vårt festglada hus,
där jag vill tända ett ljus.
Ett ljus för bara dig och mig.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0