..och början på 2013.

Eftersom förra inlägget var en enda stor återblick på året som har varit så tänkte jag nu bjuda på en framåtblick på året som kommer. 

  • Det första anmärkningsvärda tillfället på 2013 inträffar redan den 18 januari då jag och mina fina vänner tar examen. Det är helt ofattbart att det redan har gått tre år, och trots att vi många gånger har tvekat så har vi med blod, svett och tårar lyckats kämpa oss genom hela utbildningen och nu står vi här och trampar på mållinjen. Det har varit tre makalösa år och i mina fina klasskompisar Ida-Lisa, Sara, Kelly och Catti har jag funnit en sån vänskap som jag aldrig hade kunnat föreställa mig. Vi har stått vid varandras sida i vått och torrt, vi har skrattat och gråtit och vi har haft fruktansvärt roligt tillsammans. 
  • Den 22 januari tar jag och mina vänner vårt pick och pack och åker på semester till Los Cristianos, Teneriffa. Vi ska bo i en lägenhet med balkong och det finns en uppvärmd pool alldeles utanför lägenheten. I en vecka ska vi vara borta och se till att bara njuta, sola, umgås och vara lediga medan vi kan, för...
  • ..den 4 febuari så börjar vi alla nämligen våra första sjuksköterskejobb. Jag börjar arbeta på kirurgikliniken, avdelning 8. Sara börjar på infektionsklinikens vårdavdelning, Ida-Lisa börjar på barnavdelningen och Kelly börjar på lungavdelningen. Catti flyttar dock tillbaka till Stockholm (där hon bodde innan sjuksköterskeutbildningen) och börjar jobba på en akutkirurgiavdelning där. Det kommer bli galet tomt här utan dig Catti! 
  • Den 30 mars tar jag och min sötnos och beger oss till Stockholm för vi ska kika på musikalen Jesus Christ Superstar med Ola Salo. Denna upplevelse fick vi i julklapp av mina kära föräldrar.
  • Den 9 maj fyller min sötnos 25 och då har jag i mitt inre planerat att vi ska resa någonstans. Jag vet visserligen inte än om jag får vara ledig då men det kan ju inte vara så svårt att ta reda på. Det vore ju kul att göra något speciellt när han ändå fyller 25 och allt. Om inte detta blir genomförbart på grund av mitt schema eller dylikt så kommer denna resa att genomföras i anslutning till att jag fyller år, 25 september.. (Även om jag bara fyller 24..) 
 
Att jag inleder det det nya året med att ta examen och bege mig iväg på en resa tillsammans med mina bästa vänner, för att sen komma hem till personen jag älskar mest, är helt ofattbart. Att jag dessutom bor med personen jag älskar i en fantastiskt fin lägenhet känns helt underbart, och att jag från och med jättesnart har ett fast jobb och en inkomst för första gången gör att det känns som att det inte finns några gränser för hur bra 2013 kan bli! Som jag sa i förra inlägget; "Om mitt 2013 blir ens hälften så bra som 2012 så kommer jag vara fruktansvärt nöjd", men jag har en känsla av att det kommer att bli bättre! ♥
 
 
, 2012 var mer eller mindre oslagbart men 2013 kommer att bli bättre! 

Kommentarer
Postat av: mamma

Helt fantastiskt att du och dina fina vänner tar sjuksköterskeexamen. Jag önskar DIG min fina MARIE, och dina VÄNNER lycka till nu när ni ska ut i arbetslivet.. Ni har varit jätteduktiga. Kram på er och ha en fin och minnesvärd fredag (18/1-13)

2013-01-16 @ 22:56:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0