'Cause these words are my diary screaming out loud..

Jahaja, det känns som att all tid går åt till skolan och diverse annat lite halvtråkigt these days så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Från och med nu så kommer jag att vara i skolan ungefär åtta timmar om dagen fem dagar i veckan och dessutom jobba mer eller mindre varje helg, så min tillvaro kommer ju att se lite lagom munter ut den kommande tiden. 

Idag träffades jag och Ida-Lisa iallafall i skolan tidigt på morgonen och började pyssla med C-uppsatsen. Efter en stund började resten av tjejerna ansluta sig till oss och efter nån timme så var alla där. Himla mysigt att vara samlade igen; förra veckan var det bara fyra av oss som var där.
Jag och Ida-Lisa satt kvar i skolan och höll på med C-uppsatsen till 18-tiden någon gång, och efter det kom Kelly och Catti tillbaka till skolan och tog med oss till Cornetto bar där vi satt och fikade i flera timmar. Hur mysigt som helst! :) När jag sen kom hem visade det sig även att min underbart snälla pojkvän hade diskat! ♥ Helt klart en fantastiskt bra dag! :)

På tal om något helt annat så tycker jag by the way att det kan vara lite läskigt ibland när en låttext säger något som stämmer in bra på någonting som hänt, eller säger någonting som i allmänhet passar in på en situation som har uppstått. Jag relaterar nästan alltid musik till människor och händelser i min vardag, på både gott och ont, och varje gång jag sen hör den låten så förs mina tankar till den personen jag tidigare har associerat den till. En sådan låt som för mig symboliserar en person och en situation är The Fray - How to save a life. Den låter stämmer in på en av mina bästa vänner. En vän som har gått lite vilse i världen. Jag har skrivit texten här flera gånger tidigare och nu kommer jag att göra det igen. Har ni inte hört den / läst den förr så gör det. Det är en fin text, även om den är lite ledsam. Och till min vän, som mycket väl vem det är; jag saknar dig.

Step one you say: "we need to talk",
He walks, you say: "sit down, it's just a talk".
He smiles politely back at you,
you stare politely right on through some sort of window to your right,
as he goes left and you stay right between the lines of fear and blame.
You begin to wonder why you came.

Let him know that you know best,
'cause after all you do know best.
Try to slip past his defense,
without granting innocence.
Lay down a list of what is wrong;
The things you've told him all along.
And pray to God he hears you,
and pray to God he hears you.

As he begins to raise his voice,
you lower yours and grant him one last choice;
drive until you lose the road or
break with the ones you've followed.

He will do one of two things;
he will admit to everything,
or he'll say he's just not the same,
and you'll begin to wonder why you came.

Where did I go wrong? 
I lost a friend somewhere along 
in the bitterness and I would have stayed up
with you all night, had I known
how to save a life. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0