Die Sonne scheint mir aus den Händen, kann verbrennen kann euch blenden...

Av någon anledning har inte min pluggmotivation varit på topp den senaste tiden. Jag har inte riktigt vetat varför men nu tror jag att jag vet. Kursen vi läser nu är den sista vanliga kursen som är kvar på utbildningen. Efter den här kursen är det bara C-uppsatsen och praktiken kvar. När man vet att det är så lite kvar så känns det lilla som hur mycket som helst och tiden tycks gå extra sakta, och man blir mindre och mindre tålmodig för man längtar efter att vara färdigutbildad.

Annars då? Well, jag har gjort mina fyra första introduktionspass på intensivvårdsavdelningen där jag ska jobba i sommar. Det är hur roligt och lärorikt som helst och jag tycker det är sjukt spännande. Jag tror att jag kommer att trivas hur bra som helst. Egentligen skulle jag ha gjort några fler pass under den här veckan som just varit men istället har jag legat hemma och varit sjuk, så jag får boka in några pass lite senare istället. 

Eftersom jag har legat hemma och varit sjuk hela veckan så har jag inte fått så mycket gjort. Mest har jag tittat på Lark Rise to Candleford som jag skrev om i förra inlägget, men igår passade jag på att städa lite i min lägenhet. Silverpojken har även varit här en hel del, han är också sjuk så jag behöver inte bekymra mig om att råka smitta honom.. (Det har jag nämligen redan gjort ^^,)

Egentligen skulle jag iväg och repetera med Voces Mariae ikväll men det känns inte så motiverande att gå dit helt sjuk heller. Det får vänta tills jag är frisk. Jag vill inte smitta tjejerna i kören och det går inte direkt att sjunga med hosta och halsont. Vad som händer i helgen får vi se, på lördag ska iallafall jag och Silverpojken kika på finalen av melodifestivalen. ^^,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0