The panda is indeed the most mysterious of all creatures shrouded in the inigma of it's black and white coat..


Just nu ligger jag i min säng och tänker på att jag egentligen borde plugga väldigt intensivt i detta nu. Det planerar jag dock inte att göra; jag ska nämligen städa lite, ringa till IVA och boka in några arbetspass och sen göra mig iordning. Runt klockan tre kommer Sara hit, vi ska göra en tårta och lite sådant. Hon fyller nämligen år snart så idag har hon hyrt in sig hemma hos mig för att ha födelsedagsfest. (Hon har katt och hälften av oss är allergiska mot djur så vi kan inte vara hemma hos henne). Temat på festen kommer vara PANDA, vilket innebär att vi andra kommer att få lov att klä ut oss.


Panda eller pandapoppare är då vad Saras stil kallas, och det går huvudsakligen ut på att man klär sig i svart och vitt, framförallt kjolar och klänningar. Wikipedia beskriver det såhär. "Pandatjej är en benämning på en person vars utseende, som resultat av sminkning, består av mörka ringar runt ögonen, hårfärg och frånvaro av solbränna, vilket ger en blek hy, utseendet påminner därför itll viss del om en panda. Uttrycket har använts sedan tidigt 90-tal. Pandatjejer har ofta tuperat svart hår med diadem, svartvita kläder (gärna schackrutiga) och kinaskor."

Kent och Broder Daniel tycks vara karaktäristisk musiksmak för pandorna och vad jag har förstått det som så har de även en viss förkärlek till rött vin. Sara föredrar dock vitt vin framför rött, precis som oss andra, men hon är ändå en awesome Panda. Plus att hon är fruktansvärt fin vilket jag tänkte visa er så ni alla vet hur jag och mina vänner kommer att se ut ikväll när det är partydags! Nu vet dock inte Sara om att jag planerar att lägga upp ett par bilder på henne (som jag dessutom har snott från hennes facebook och blogg) men jag gör det ändå. Moaha. (Sara vill du inte ha dem här så får du säga till så tar jag bort dem! :D)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0