Och Nordsjön är väl stilla och kall så här års innan våren sätter av igen...

Idag tänkte jag tillägna ett inlägg till en av mina bästa vänner. Jag vet att hon läser min blogg men jag vet inte hur ofta hon gör det, så vi får se när hon upptäcker detta inlägg. Hon är iallafall en av de viktigaste personerna i mitt liv och jag saknar henne både mycket och ofta. 

Jag och denna vän lärde känna varandra under hösten 2005 när vi nyligen hade börjat i samma klass på gymnasiet. Båda var nyinflyttade i stan och vi bodde på samma område, och det hela började med att hon bjöd mig på fest. Jag hade aldrig tidigare varit på en fest, och inte heller hade druckit alkohol, eller ens tänkt tanken att göra det, förrän denna damen kom in i bilden. Man skulle helt enkelt kunna säga att det var hon som drog ner mig i fördärvet, haha! 

Hon är iallafall en sån vän som alltid finns där. Hon är den roligaste som finns att umgås med och hon kan lysa upp den mörkaste tillvaron genom att bara finnas till. Hon har ett skratt som smittar av sig och det går inte annat än att vara glad när man har den här kvinnan i sin närhet. Det spelar ingen roll att hon i detta nu bor på andra sidan nordsjön, i självaste England, varje gång vi ses så känns det som att det knappt har gått en vecka sedan vi sist sågs, och även när vi inte ses så vet jag att hon alltid finns vid min sida på samma sätt som jag finns för henne. Vår vänskap sträcker sig över land och hav och jag vet att hon alltid kommer att finnas här för mig.

Helena Edvardsson, du är en fantastisk människa och en underbar vän och jag älskar dig och jag saknar dig,
och jag kommer alltid att finnas vid din sida, no matter what. 

(Höhö, alla bilder är tagna när vi är runt 16 år gamla!^^)

Kommentarer
Postat av: Helena

Jag tror jag har läst detta inlägget typ minst hundraggr nu. Du gör mig så fruktansvärt glad!!!!!!Saknar dig sjukt mycket, men i Juni kommer jag upp till västerås och i mitten av april är jag back in sweden förmodligen.

Så snart syns vi, och fy sjutton vad jag längtar!!!Älskar dig kvinna. <3

2012-03-15 @ 20:39:38
URL: http://www.helenaedvardsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0