Come, let's pray for the weekend babe, nanana nana nana nanana...

Idag är det fredag och jag har precis färgat håret. Jag hade sån utväxt så det började bli på tiden att göra något åt det, förstår inte hur mitt hår kan växa så fort? Det var ju bara några veckor jag färgade sist! Jag borde även ta mig i kragen och få min lugg klippt någon dag här framöver, kanske ska ta det imorgon?

Ikväll ska jag iallafall på party med Sara och Ida-Lisa hos en av killarna i klassen. Kan ju bli spännande. Jag har investerat i lite vitt vin och några cider, och håller i detta nu på att försöka bestämma vad exakt jag ska ha på mig. Vilken kjol jag ska ha har jag redan valt men vad jag ska ha till den, well, det visar sig.

I detta nu är iallafall min kära pojkvän påväg till Stockholm för att åka på kryssning med sina vänner, så jag ska försöka lära mig att slappna av. Män och båtar har tidigare i mitt liv aldrig bidragit till något positivt över huvud taget då det enbart slutat i kaos på alla sätt som bara går. Nu vet jag dock att Silverpojken aldrig kulle göra mig något illa, och han är inte typen som slåss och bråkar, och han är heller inte typen som blir släpad till fylleceller, så egentligen borde jag bara ta ett par djupa andetag och försöka tänka på något annat. Ändå har jag hjärtat i halsgropen. Jag gillar inte båtar. Båtar tar fram de sämsta sidorna av människor. (Är ju btw mer orolig för att han ska bli utsatt för något hemskt än att han själv ska göra något hemskt kan jag ju tillägga. ^^) Also, tummen upp för att han gör något kul med sina vänner, det gillar vi!^^,

By the way så har det börjat leva några små suspekta djur i mitt akvarium, som för närvarande inte har några fiskar i sig. Jag googlade lite på det och tydligen är det vanligt att det "växer fram" ett eget litet ekosystem i akvarier där det inte finns några fiskar? Det är tydligen en bra grej då djuren bidrar till att akvariet hålls rent och dylikt, men jag tycker ändå det är fruktansvärt obehagligt och lite småäckligt så jag ska tömma det imorgon eller på söndag och ladda upp med nytt vatten och så, så det inte är bebott av massa smådjur när jag ska köpa nya fiskar.

Nej, nu ska jag fortsätta göra mig iordning. Peppar party genom att lyssna på the ark, woopwoop! :D Och BTW, hör och häpna! Min tvättstuga är klar! ^^

Kommentarer
Postat av: Sara

Heja Maries tvättstuga!!!! :DDD

2012-03-30 @ 15:14:37
URL: http://cheaapo.blogg.se/
Postat av: anonym

Förstår att du inte gillar att killen är på kryssning. Kryssningar är platsen där även snälla personer blir idioter och beter sig som svin.

2012-04-01 @ 11:07:52
Postat av: Malin

Skulle inte heller gilla att min kille åkte på kryssning, iaf inte så tidigt i förhållandet. Men kul att du känner att du kan lita på honom iallafall. Det förtjänar du efter allt! :)

2012-04-01 @ 12:20:18
Postat av: Robin

Klart som fan man blir orolig.. särskilt om man vart i din situation!! Hoppas allt gick bra!

2012-04-02 @ 10:39:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0