Så kom hit, kom hit, och slunga mig rätt in i smeten, jag faller med flit!

Man blir helt vilse och har inte alls någon större koll på vilken dag det är när man är ledig slumpmässigt utvalda dagar under veckan. Jag har jobbat lördagen och söndagen, varit ledig på måndagen, jobbat tisdagen och onsdagen, varit ledig igår, jobbar idag och imorn och är ledig på söndag. Det är ganska skönt att vara ledig emellanåt och desto skönare när man bara jobbar fyra dagar i veckan. Dock så jobbade jag ju sex dagar förra veckan så det är ju på både gott och ont.

Snart har tre av mina åtta arbetsveckor gått och det känns som att tiden bara rinner iväg. Den 3:e september börjar höstterminen och då kör jag igång med min sjätte och sista termin på sjuksköterskeutbildningen. Innan dess så ska jag dock vara ledig i två veckor, och min sötnos har lyckats flytta fram sin semester en vecka, vilket betyder att vi kommer att vara lediga en vecka tillsammans, woho! Hur glad blir man inte av det då!? :D Vad vi ska göra vet vi dock inte än, men vi har ju lite tid på oss att fundera ut något. Jag vill iallafall åka någonstans, inom eller utanför Sveriges gränser spelar ingen roll; så länge vi inte sitter hemma och häckar hela veckan! I'm so happy! 

Imorgon slutar jag jobbet klockan 14.30 och efter det ska jag åka med Silverpojken och spendera resten  av helgen i Hallsta. Jag är så fruktansvärt trött på min lägenhet nu så jag inte vill vara här mer än vad jag måste, och Hallsta är (hate to admit it) ganska gemytligt! :) 

Idag fyller även min mormor år; 68 år närmare bestämt.
Så Grattis på födelsedagen världens bästa mummo!  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0