It was like shooting a sitting duck, a little small talk, a smile and baby I was stuck..

Istället för att skriva vad jag har gjort under 2011 (för seriously, ni som läser min blogg vet redan vad jag har gjort..), så tänkte jag skriva lite kort vad 2012 kommer innebära istället. Känns ju som att det är lite trevligare än att jag ska rabbla upp tråkiga repriser av det som redan har hänt liksom.


This will happen in 2012
- Jag går sista året på sjuksköterskeutbildningen.
- Jag åker på Siestafestivalen med Sara och Ida-Lisa. 
- Jag åker i allmänhet land och rike runt med mina vänner.
- Jag åker till England och hälsar på min vän Helena. 
- Jag ska jobba på intensivvårdsavdelningen.
- Jag börjar, tro det eller ej, att träna.
- Jag fyller 23. Känns inte direkt
som en milstolpe men det
kan ju vara värt att
nämna ändå.


Det finns egentligen fler storslagna planer än vad jag orkar skriva här men lite får väl komma som överraskningar. Tänkte väl även introducera han som går under namnet Silverpojken för mina vänner, det är väl en av de första planerna för att stilla allas nyfikenhet. ^^, Även fast det är mycket vemodigt att 2012 är sista året med tjejerna så kan jag nästan slå vad om att det kommer att bli det bästa året med tjejerna. 2010 var sjukt bra, 2011 var helt obeskrivligt awesome och 2012 kommer att bli oslagbart! ^^

Nu tänkte jag för övrigt börja med min hemtenta. Har faktiskt inte ens kollat på vad den går ut på än men det känns väl som att det börjar bli läge för det. Dessutom är det så tråkigt väder ute att man inte direkt har lust att göra något roligare än så heller i vilket fall som helst. Man känner sig ju inte direkt manad att gå ut i snöslasket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0