Se där, en blomma röd och fin, och glad blir jag, när jag landar på blomman!

De flesta av er vet väl redan att jag är lite utav en sucker för mystisk musik, och nu tänkte jag passa på mig att dela med mig av ytterligare en av mina halvsuspekta låtar. ^^

För övrigt har jag haft en helmysig helg. I fredags var jag ut med mina vänner och Silverpojken, och resterande delen av helgen var Silverpojken kvar hos mig. Han gick faktiskt närmare bestämt alldeles nyss, och nu sitter jag här och ger mitt plugg omotiverade och skeptiska blickar. Jag har ingen som helst lust att plugga just nu, och jag vet inte alls vart den där motivationen har tagit vägen. Oftast tycker jag ju faktiskt att det är roligt att plugga men just nu känns det inte alls särskilt kul över huvud taget. 

Btw, sjukt att det snart är februari. Från och med den första februari är jag dessutom anställd som undersköterska på intensivvårdsavdelningen här på lasarettet i Västerås. Hur kul är inte det? :) Jag har dock svårt att förstå hur jag under våren ska lyckas klämma in de sex veckorna som det är tänkt att jag ska hinna med att göra innan sommaren. Att både plugga 100% och dessutom jobba ca 30% samtidigt känns lite intensivt, men jag har ju inte direkt så många val.  Hm.

Anyway, här kommer låten jag nämnde i början av inlägget. EnjoyKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0