Ever felt away with me, just once that all I need, entwined in finding you one day..

Imorgon börjar jag mitt tredje och sista år på sjuksköterskeutbildningen och det känns helt overkligt. Hur har två år kunnat gå såhär fruktansvärt fort? Hur läskigt är det inte att jag om ett år är färdig sjuksköterska och dagligen kommer att vara ansvarig för massa människors hälsa och tillfrisknande?

Det känns helt sjukt att tiden bara har rusat iväg såhär. Ena dagen tar man studenten och andra dagen är man snart klar med nästa utbildning. För faktiskt, det känns inte alls som att det var nästan fyra år sedan jag tog studenten. Fyra år! Det är hur lång tid som helst! Tänker resten av livet också bara rusa iväg såhär?

Idag har jag haft en awesome dag som inleddes med massa mys med Silverpojken, för att sedan fortsätta med en fika på café gränden med Ida-Lisa, Sara och Catti. Kvällen har jag ägnat åt att laga matlådor, göra mig redo inför morgondagen och lyssnat på musik. Har även legat och funderat lite på allt och inget och haft en nostalgitripp med lite Nightwish. Awesome. När jag var lite yngre så var jag nämligen ett mycket hängivet Nightwish-fan, ifall någon inte visste det.. :)

Imorgon efter skolan ska jag btw köpa skor. Sara har mer eller mindre tvingat mig! ^^, Anyway, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan gå och lägga mig. Kanske kika lite på någon serie innan jag somnar med, om jag orkar. Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0