Summer days drifting away, to uh-oh those summer nights... ^^

Idag är det den första augusti och det känns som att sommaren snart är förbi innan den ens har hunnit börja. Vädret har ju varit lite halvdant nästan hela tiden, vilket faktiskt märks klart och tydligt även fast man spenderar nästan hela dagarna innanför sjukhusets väggar. Det har dock varit en bra sommar, jag har trivts på jobbet, tiden har gått fort och nu har jag bara tolv arbetspass kvar. När jag har gjort färdigt mina arbetspass ska jag ta med mig min fina älskade pojkvän och åka upp till vår sommarstuga.

Vår sommarstuga ligger i Hammerdal i Jämtlands län. Det är en liten, liten stuga som min farmor och farfar ägde tidigare, men som min pappa har fått ta över efter att farfar gick bort och farmor inte kunde/ville/orkade ta hand om den själv. I den stugan har jag spenderat flera av min barndoms somrar tillsammans med min familj, och också många av mina kusiner som både bodde i närheten och åkte dit och semstrade. Inte långt från stugan finns en liten kyrka och en sjö, och fisket i trakten är alldeles ypperligt. Tidigare hade vi en båt men jag vet inte om den finns kvar, det måste jag nog fråga min far om sen.

Från Västerås är det enligt hitta.se 54 mil och ska ta runt sex timmar att åka. Jag gillar dock att stanna och kika på platser och har huvudsakligen inte särskilt bråttom, så risken finns att det tar längre tid. Silverpojken å andra sidan kanske blir stressad? En gång när vi åkte bil i Västeråstrakterna så råkade han köra fel och gillade det inte alls. Strange? Jag gillar att hamna fel, det kan ju vara hur mysigt som helst..^^

Anyhow, häromdagen var jag ledig och då följde jag med Silverpojken till Hallsta. Där passade vi på att vara ute och promenera, sitta och mysa i solen, äta glass, titta på diverse fåglar (kanadagäss och änder), bada och klappa getter. Det var hur mysigt som helst. Det var den första och enda dagen på hela sommaren som faktiskt har känts som sommar. På tal om sommar så planerar vi även att åka till Parken Zoo i Eskilstuna och kika på djur någon dag här framöver. Eventuellt ska vi även ta en helg och klämma in en kryssning på också? Är det sommar så är det sommar, då ska man ju göra somriga aktiviteter.. Right? ^^

Also, fick idag mail om att jag kommer att fortsätta att vara anställd som vikarie på IVA tills 31 december. Nice! ;) 


Kommentarer
Postat av: Sarah

Hallå! Kom in här av en slump, måste ha varit in för hundra år sedan när jag fortfarande hade facebook eller nåt. Tänkte bara säga hej och hoppas att du mår bra! Hittade massa gamla dagböcker för ett tag sedan där man kunde läsa om allt från vilken position jag skulle ha i ett quidditch-lag till om Jim och Ante verkligen passade bra i vårat band Magic. Underbara barndom. Inte undra på att man var utstött. Aja ta hand om dig iaf!

2012-08-03 @ 19:41:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0