I wanna lay like this forever, until the sky falls down on me...

Sedan sist jag skrev så har livet tagit en stor vändning. Jag vet inte hur jag ska säga det på ett bättre sätt än;

                                                             VI HAR FÅTT EN LÄGENHET!
Jag och min älskling har till slut, efter många om och men, fått en lägenhet. En trea på 80 kvadratmeter som ligger på Klockartorpet; ett av de områden som jag helst vill bo på. De ringde mig en helt vanlig onsdag morgon och frågade om vi var intresserade av att komma och kika på en lägenhet. Silverpojken var i Småland och hälsade på sin bror så jag fick snabbt försöka fatta ett beslut. Skulle jag verkligen kika på en lägenhet utan honom? Efter många om och men så kom jag fram till att jag måste gå dit, vilket jag gjorde; och det var en lägenhet som helt enkelt inte gick att säga nej till. Den var egentligen inte superfin invändigt, men den låg en halv trappa upp, var stor och rymlig, hade stor balkong i vardagsrummet och hade plats för både tvättmaskin och diskmaskin om så önskas. Dessutom ligger den mindre än tio minuters promenad till sjukhuset (där jag planerar att jobba sen..) och närmiljön är hur fin och mysig som helst.

I slutet av september ska vi vara med på besiktningen av lägenheten där vi ska få komma med synpunkter på framtida renovering. Det är två tapeter och ett vardagsrumsgolv som jag inte tycker är så fina, men tapetsera kan vi göra själva.. Vardagsrumsgovlet hoppas jag dock att de tänker göra något åt!

De senaste dagarna har gått ut på att planera, kika på möbler, fixa och dona. Vi har valt ut både en soffa och en säng som vi vill ha och har tänkt att vi ska beställa imorgon efter att  jag har jobbat färdigt. På söndag gör jag sommarens sista arbetspass och på kvällen ska vi tvätta och packa inför måndagen då vi åker till sommarstugan i Jämtland. Någon gång under kvällen kommer det även en tjej och kikar på min lägenhet som jag sade upp här om dagen.

Det är helt enkelt mycket som händer på en gång och jag tror att det här kan bli den bästa hösten någonsin! :D (Även om förra hösten blir svår att toppa, Ida-Lisa ^^
 

Kommentarer
Postat av: Ida-Lisa

Haha, förra hösten var kind of awesome. ;D

2012-08-18 @ 12:06:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0