When I think back on these times and the dreams we left behind.. ^^

Idag har jag varit och fikat med C. Han fyller år och jag bjöd honom på kaffe på ett café som heter Kalle på spången. Det var himla trevligt faktiskt. Dessutom så fick det bli ytterligare en av säkert tusen bra anledningar till att inte behöva plugga till den fördömda tentan som vi har på fredag. Jag vet inte riktigt hur det kommer att gå med den.

I vanliga fall så är jag full av studiemotivation och har börjat plugga långt innan det ens börja närma sig tentatider. Den här gången är det inte så och jag vet inte riktigt varför. Kan det bero på att det är just kvantitativ metodteori vi läser, och det är en himla tråkig kurs? Kan det vara för att det är halvdeppigt, mörkt och kallt ute? Kan det vara för att jag har mycket annat on my mind som inte har med skolan att göra, eller kan det vara något annat? Jag vet inte riktigt själv vad det beror på, men oavsett vilket så hoppas jag att det försvinner innan nästa vecka då det är tänkt att vi ska påbörja vårt PM inför C-uppsatsen.

Nu är klockan 02:38 och jag ligger här och försöker skriva lite instuderingsfrågor. Imorgon ska jag försöka tentaplugga/fika med Ida-Lisa så jag har tänkt att jag ska vara åtminstone lite förberedd. Har för övrigt tittat på massa bilder och haft värsta nostalgitrippen idag. Det är trevligt med gamla minnen. (Till Mamma, Carro, Angelika och alla andra som säkert reagerar och hoppar till när ni ser en av bilderna; Nej, jag har inte fått någon form av konstigt återfall. Jag tycker bara det är en fin bild och det är ett lika fint minne som resten av dessa bilder. ^^)
Kommentarer
Postat av: Angelika

Jag håller med om att det är en jättefin bild :) Jättefin syster och en jättefin kille. :) Dock finns det en finare kille till dig som väntar någonstans bakom ett hörn :) <3

2011-11-17 @ 09:24:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0