Nattmörkret sänker sig i våran stad, i alla fönster brinner bågarna på rad..

Nu känner jag att jag är himla dålig på att skriva här men det skyller jag på att mina dagar inte består av så mycket annat än bara plugg. Dock så har jag julpyntat mitt hem och det blev himla fint så det måste jag visa er.

Idag åt jag iallafall frukost hos Ida-Lisa i samband med att vi var där och pluggade och det var då himla mysigt. Nu har jag nyss kommit hem därifrån (10 timmar senare) och är hur trött som helst. Blir nog inte mycket mer idag än att lägga sig i sängen och så småning om sova. Sällan har jag varit så trött som nu. Hade besök ganska sent igår kväll och efter det kunde jag inte sova på några timmar, så here I am, tröttare än någonsin. Nästan.

Iallafall så håller vi på med massa luciagrejer på kören och det är himla roligt, så det tycker jag att ni ska komma och kika på den 11 december. Vi håller i två luciakonserter och biljetterna går att köpa på ticnet från och med imorgon (torsdag 1 december), och de kostar 75:- för studerande och pensionärer, och 100:- för vuxna. Det tycker jag att ni ska satsa på att kika på för det brukar vara himla mysig stämning där i kyrkan! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0