Beneath the sheets of paper lies my truth, I have to go, I have to go...

Den här helgen har varit himla lugn och mysig. I fredags skrev vi tenta i Kvantitativ metodteori och det gick himla bra tror jag; det kändes iallafall som det. Efter tentan gick jag hem och städade lite och sen bakade jag kärleksmums som jag sen tog med mig hem till Catti.

Hemma hos Catti åt vi tacos och hade det allmänt mysigt, och efter det gick vi på bio och såg den här Breaking Dawn part 1. Den var bra mycket bättre än vad jag hade förväntat mig, och sentimental som jag av okänd anledning var satt jag och snyftade under hela filmen.

Igår bestämde jag mig för att jag skulle storstäda badrummet. Jag var så himla ambitiös att jag till och med rensade avloppen, haha. Så nu har jag typ världens renaste badrum! ^^, Senare på kvällen kom Ida-Lisa, Catti och Sara hit. Vi kikade på "Så mycket bättre", drack te, åt kärleksmums, gick och köpte popcorn, spelade kort, kikade på film och sent på natten bestämde vi oss för att vi var hungriga, så vi promenerade till Max och åt. Vid halv tre-tiden någon gång på natten var jag hemma igen! :D

Imorgon ska vi tydligen till Eskilstuna på föreläsning och det känns väl lite sådär. Det är aldrig särskilt roligt att åka dit; dagen blir så mycket längre tack vare bussturerna dit och tillbaka. Dock så är det inte ofta vi behöver åka dit så det är bara att bita ihop och se glad ut! 

På torsdag ska jag på ett hemligt möte på hemlig plats. Förhoppningsvis resulterar det i ett sommarjobb som jag hemskt gärna vill ha, men jag vet inte än. Vi får helt enkelt hålla alla tummar och tår och hoppas på det bästa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0