I got to live with the choices I made, but I can not live with myself today.."How could I throw away a miracle?
How could I face another day?
It's all of my doing, I made a choice,
and today I pay, my heart is full of pain..

How could I let go of a miracle?
Nothing could ever take its place.
I thought I was looking out for my self,
but now it seems like the pain is all that I have gained.."And the stars they said no, but the moon whispered yes.. ^^


Jag tycks vara den enda människan i världshistorien som inte känner sig manad till att fira nyår. Alla andra tycks längta ihjäl sig men jag ser verkligen inget roligt med det alls. Jag är bjuden till lite olika platser men har egentligen ingen lust att gå någonstans. Kan man sitta ensam hemma på nyår? Lillebror har iallafall nyss varit på systemet och köpt lite vin åt mig ifall jag skulle få för mig att vilja hitta på någonting. Är dock lite orolig över min kära vän som ska spendera nyår i Amsterdam? Jag vet inte om det är något som är särskilt bra. Jag hoppas du är försiktig my dear! 

För övrigt så fick jag häromdagen världens finaste halsband i julklapp av världens sötaste pojke. Helt adorable. Tänkte lägga upp en bild men överföringen krånglade så får nöja mig med att berätta. Superfint var det iallafall! Happy. ^^,

When two hearts solely surrender and are sworn to understand,
it completes a perfect union between a woman and a man.
So please, don't misunderstand me, I don't want to go too far,
without knowing just one answer, can I trust you with my heart?

Jag har fastnat med händerna i marken, i minnet från en mardröm..


"Jag hade slutat prata,
jag var så van att stänga av.
Du frågade vem som förstört mig,
och jag gav dig inget svar."

"Jag försöker men jag förlorar varje gång.
antingen så lämnar de mig eller så lämnar jag dom.
Jag skulle förstå om du ändrade dig
och vände om."And if you wanna show, then just let me know and I'll sing in your ear again..

All this talk of getting old
It's getting me down my love,
like a cat in a bag, waiting to drown.
This time I'm coming down,
and I hope you're thinking of me
as you lay down on your side.
Now the drugs don't work,
they just make you worse,
but I know I'll see your face again.

Now the drugs don't work,
they just make you worse,
but I know I'll see your face again..

Will you make those promises come true, will you always want to hold me?

Wind and rain can never change what is to be. 
Lightning strikes across my heart
so suddenly. You have all the tender sweetness of a seasick crocodile, Mr Grinch!

Så, en vän sa till mig idag att jag verkar vara lycklig. Jag är lycklig. That's a good thing, right? Även fast livet tycks ha många motgångar och det mesta tycks strula för de flesta i min omgivning, så håller jag huvudet högt och mår bra. Det är ju ganska bra gjort I have to admit. Världar kan rasa ihop för mindre liksom.

Även fast julen känns långt borta så är det bara ett par dagar kvar. Helt sjukt egentligen, och jag har inte köpt en enda julklapp än. Okej, lie, jag har faktiskt köpt en, till min vän Sofia, som hon egentligen skulle ha fått idag men som jag klantigt nog glömde. Förlåt Sofia, du får den i januari eller på seminariet den 28:e om du kommer då! :)

Egentligen har jag inte så mycket mer att skriva nu. Jag tänkte bara belysa att jag trots att min blogg kanske framstår som lite halvdeppig ibland så är jag himla lycklig. Jag har många fantastiska människor i mitt liv och jag är glad att jag har dem alla. I would be nothing without you!

All cred till mina vänner Ida-Lisa, Sara, Catti, Sofia och Kelly som förgyller mitt liv dagligen, och för Oscar, Carro och Helena som är fantastiska på avstånd! :) En extra stor skål vill jag även höja för min teammate Ida-Lisa för att vi faktiskt lyckades kamma åt oss ett VG på PMet. Woho! Allt slit lönade sig till slut! :) KIPPIS! (höhö, skål på finska..)

Finns även en till person som har lyckats sprida himla massa glädje i min tillvaro lately, men honom tänker jag inte nämna vid namn och om han mot förmodan läser detta så hoppas jag att han vet vem han är! ^^ Anyway. Julfeelings till er alla! :D


Where are you christmas?
Why can't I find you?
Why have you gone away?
Where is the laughter
you used to bring me?
Why can't I hear music play?

Fahoo fores, dahoo dores,
welcome christmas, come this way!
Fahoo fores, dahoo dores,
welcome christmas, christmas day!
Welcome, welcome faaho ramus,
Welcome, welcome dahoo damus!
Christmas day is in our grasp,
So long as we have hands to clasp!Hej mitt vinterland, nu är jag här, nu lyser frosten mot min kind, ty kall är kvällen...

Jag har haft lite fullt upp med det ena och det andra, plus att jag har haft någon släng av förkylning med så jag har inte riktigt haft tid och ork att skriva. Jag lever iallafall, så ni slipper fundera över det.

Idag har min moster opererats så jag håller alla tummar och tår för att det har gått bra. På onsdag ska även min mormor genomgå en operation och jag håller alla fingrar för att det går bra det med, så att alla mår bra till jul. Det är tråkigt det här, med sjukdom och elände. Vi får hoppas att båda är friska och krya snart. Jobbigt när ens nära ska behöva må dåligt, särskilt såhär i juletider!
Styrkekramar till er!

Annars så har jag egentligen fullt upp med både skola och julklappstankar, och någonstans här mitt i allt ska jag försöka att hinna med att packa inför min Fagersta-resa. Jag ska intressant nog vara där i flera veckor. Kan ju bli spännande, maybe? Dock så går mitt julklappsinköp inte alls så bra som jag har tänkt mig; jag har faktiskt inte köpt en enda julklapp än. Jag får göra det typ, på onsdag när jag ska ut på Erikslund with my friends, och möjligtvis någon på torsdag då jag är ledig hela dagen. På torsdag kväll ska jag dessutom bli bjuden på middag av min fina fina vän btw. I've missed you!

Tidigt på fredag morgon kommer min kära mor och hämtar mig och min gigantiska packning. Jag har seriöst den största packningen någonsin tack vare att våra tvättstugor här är under ombyggnad. Detta innebär att jag inte har haft möjligheten att tvätta på flera veckor, vilket alltså innebär att jag kommer att släpa med mig all tvätt till Fagersta. Kul. Nu vet jag dock inte riktigt vad mer jag ska skriva. Jag har halvrensat mina garderober alldeles nyss och nu funderar jag på att tröstäta lite mandariner. Tänkte avsluta inlägget med en fin julsång.


Låt mig få tända ett ljus,
tända det bara för dig.
Färga din värld röd och klar,
se hur du glittrar till svar.
Ute går natten till ro,
bygger en gnistrande bro,
fram till vårt festglada hus,
där jag vill tända ett ljus.
Ett ljus för bara dig och mig..Låt mig få tända ett ljus,
värma dig om du är kall,
nynna en sång som du kan,
se hur du ler litegrann.
Stjärnklara midvinterkväll
bäddar sin snömjuka fäll
intill vårt festglada hus,
där jag vill tända ett ljus.
Ett ljus för bara dig och mig.
Your tears don't fall, they crash around me...

Nu har jag slängt i lite röd färg i håret för att piffa upp tillvaron lite. Det kändes som en himla bra sak att göra! Alltid trevligt att ha lite ny fin färg i håret, särskilt såhär i juletider. Jag har även tröstshoppat lite småsaker som är bra att ha; rakblad, raklödder, puder, rouge och en puderborste (tror jag att den heter? Om inte så döpte jag den just till det!). Också behövligt såhär i vintertider.

Imorgon ska jag åka till Stockholm och handla julklappar med mina fina vänner. Ska bli himla mysigt faktiskt. Vet dock inte riktigt vad jag ska köpa till alla, men det löser sig nog. Trots att det inte finns någon snö så längtar jag fasligt mycket till julen. Så himla mysig högtid och jag är himla lycklig i mitt julprydda hem.

Idag fick jag återigen se prov på hur fantastiskt bra mina vänner är. Jag är så himla glad att jag har dem. Fina, fina ni! ♥ Trots att jag har de finaste vännerna någonsin och jag är hemskt glad över dem så finns det dock en som sakta men säkert glider ifrån mig. En av de bästa. En av de allra bästa. En som jag aldrig någonsin trodde att jag skulle behöva klara mig utan. Fuck


"Your life has complicated you,
but you know just what to do.
The light you give is not in you.

Hold your head up high,
and this pain will die,
somehow, somewhere, just try.
You're living in the dark
where no one can see your tears.
But hold your head up high.

Can you tell me that I'm wrong?
Don't keep your broken heart to long,
deep inside you growing strong.

Look beyond your life today.
Can you see yourself this way,
when the winter cold is gone?

Hold your head up high,
and this pain will die,
somehow, somewhere, just try.
You're living in the dark
where no one can see your tears,
but hold your head up high.."When you're still waiting for the snow to fall, it doesn't really feel like christmas at all..


Hon kommer med hälsning om julefrid, hon kommer med ljus i sin krona..

Igår pluggade jag med Ida-Lisa hela dagen och nu är äntligen vårt PM färdigt och inskickat. Inte en dag för tidigt! :) Senare på kvällen var även Silverpojken här och vi kikade på film. Det var himla trevligt, även fast det resulterade i att jag har varit himla trött hela dagen idag.

Just nu väntar jag på att tiden ska gå så jag kan möta upp Catti. Vi ska vandra hem till Ida-Lisa. Vi ska baka, titta på juliga filmer, byta julklappar och ha det allmänt mysigt med resten av tjejerna. Woho! :D

Anyway, ska försöka pula ner mitt täcke i en påse nu; det kan ju bli nåt. Haha. See you later!

Btw, glöm inte bort luciakonserterna imorgon klockan 16.00 och 18.30 i domkyrkan! :D

Where are you christmas? Why can't I find you? Why have you gone away?

Haha, älskar förvirringen när man söker i databaser med sökorden "cancer* experience* adolescence" och får upp en artikel med namnet "HIV/AIDS knowledge among adolescent sign-language users in South Africa". Helt random, haha.

Hur som helst, idag fick jag beviljat studiemedel från CSN under hela nästa år. Känns ju himla bra att veta. ^^,

Är för övrigt lite halvbitter på tröttsamma personer som inte bör nämnas vid namn. Orka krångla.

Strålande helgonfe, åter din bild vi ge, ädla välsignade ljusbärarinna!

Snart ska jag gå iväg på luciarepetition med kören vilket ska bli himla roligt. Missade repetitionen förra veckan igen så nu känner jag hur jag längtar. Dessutom är ju de stora luciakonserterna på söndag så att vara med vid ett övningstillfälle till innan känns som en bra grej. 

Idag hade vi för övrigt PM-opponering i skolan, vilket gick helt okej för mig och Ida-Lisa. Vi har haft lite småfix att göra idag och imorgon ska vi skriva om metoddelen och så, men sen så är vi klara, woho! 

Well, oh well. Jag har inte så mycket mer att skriva nu faktiskt. Ska försöka gå ner med lite sopor nu innan jag ska iväg och sjunga. Usch. Måste köpa en ny rakhyvel med, den förra råkade jag nyss tappa i toaletten. Haha. 

Btw. På bilden här nedanför ser det ut som att jag har brunt hår. Det är ju ganska fint, right? Borde jag skaffa det eller ska jag förbli röd? ^^
..And the stars they said no but the moons whispered yes...

Said there'd be no going back
Promised myself I'd never be that sad
Maybe that's why you've come along
To show me, it's not always bad
Coz I can feel it, baby
I feel like I'm falling for you
But I'm scared to, let go
I'm scared coz my heart has been hurt so
It's true I've become a skeptic
How many couples really love
Just wish I had a crystal ball
To show me, if it's worth it all
Coz I can feel it, baby
I feel like I'm falling for you
But I'm scared to, let go
I'm scared coz my heart has been hurt so
Yeah I can feel it, baby
I feel like I'm falling for you
But I'm scared to, let go
I'm scared coz my heart has been hurt so
And I've got to be sure
Coz it's been so long
And I cannot take the pain again
If it all goes wrong
Coz I can feel it, baby
I feel like I'm falling for you
But I'm scared to, let go
I'm scared coz my heart has been hurt so
Yeah I can feel it, baby
I feel like I'm falling for you
But I'm scared to, let go
I'm scared coz my heart has been hurt so
"Said there would be no going back
Promised myself I'd never be that sad
Maybe that's why you've come along;
to show me, it's not always bad..

It's true I've become a skeptic
How many couples really love?
Just wish I had a crystal ball 
to show me, if it's worth it all.

And I've got to be sure,
cause' it's been so long
and I can not take the pain again
if it all goes wrong

Cause I can feel it, I feel like I'm falling for you
But I'm scared to let go
I'm scared cause my heart has been hurt so.."

Lucia!

Tycker även att så många som möjligt ska boka in sig och komma och kika på luciakonserten den 11/12. Biljetter kan ni boka här -> http://www.ticnet.se/event/Luciahogtid-biljetter/KYA1211A
Tycker ni att 18.30 inte passar så ger vi även en föreställning klockan 16. :D

She wears a white dress, she sees the light and it's saying "come back"...


We won't go until we get some, we won't go until we get some!

Igår skrev vi färdigt första versionen av vårt PM och idag är jag alldeles ledig. Känns himla skönt. Måste dock läsa igenom andras PM inför oppnoneringen vi har på torsdag, men det får bli ett senare problem. Just nu tänker jag bara passa på att ta det himla lugnt medan jag kan! ^^

Alldeles nyss har jag anmält mig som blodgivare med. Det kändes som en himla fin sak att göra. Jag var lite tveksam på om jag får göra det med alla dessa allergier, mediciner, astma och allergivaccinationssprutor, men tydligen så ska det vara okej. Vi får se hur det går med min nålfobi dock, haha.

Tidigare idag fick jag även besked om att jag ska jobba på IVA hela sommaren. Känns ju också himla bra måste jag säga. Trots att det kändes som att det gick bra när jag var på anställningsintervjun så är man ju aldrig riktigt säker, men idag fick jag mail som sa att de erbjuder mig sommarjobb och att de ser fram emot att ha mig där! Kul! :D
Det känns helt enkelt som att det är en himla bra dag idag, jag vet inte riktigt vad som skulle kunna göra dagen bättre? :D Lite snö kanske? ^^,

Igår kväll hade jag för övrigt min kära beloved vän och granne Catti på besök hela kvällen. Var himla mysigt, haha. Vi drack te och lyssnade på julmusik och hade det allmänt trevligt. Skvallrade lite om både det ena och det andra och dog av skratt åt värdelösa jullåtar haha. Visste ni exempelvis att Andrea Boccelli och Mary J. Blige har gjort en gemensam version av What child is this? Haha.

Ställ mig inte i ett led, du får mig aldrig att stå still, jag fungerar inte då...


"Jag försöker men jag förlorar varje gång,
antingen lämnar de mig eller så lämnar jag dom.
Jag skulle förstå om du ändrade dig 
och vände om..

Om du vänder dig mot solen,
om jag lutar mig mot dig.
Jag blir bättre med tiden, 
om du har tålamod med mig.."

Det är jul och det finns ett barn i mig som vill tro att det hänt..

Jag gör fortfarande inte så mycket annat än att plugga these days så jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Har börjat kolla lite smått på den här musikalserien Glee och det är ganska underhållande. Inte kommit så långt dock men än så länge tycker jag att den är bra.

Jag pratade btw norrländska när jag och Ida-Lisa satt och pluggade häromdagen. Haha. Skulle berätta att jag skrev till S-pojken att vi äter, och lyckades med norrländsk klang få ur mig orden "Jag skrev att vi ät". Haha.

Nåväl, back to studies! ^^

RSS 2.0